trainer

Geschiedenis

Sinds mijn prille levensjaren heb ik een ware passie voor bewegen. Deze passie wilde ik altijd al doorgeven aan anderen. In 2007 ben ik afgestudeerd als Bachelor Lichamelijke Opvoeding, gespecialiseerd in fitness en verschillende balsporten.

Na enkele jaren gewerkt te hebben als leerkracht Lichamelijke Opvoeding, wilde ik een extra uitdaging. Na de opleiding ‘Personal Trainer’ in 2010 succesvol te hebben afgerond bij het Functional Training Netwerk, ben ik meteen gestart als zelfstandig Personal Trainer. Op deze manier kon ik mijn passie voor lichaamsbeweging ook doorgeven aan volwassenen.

Funktionals

Sinds januari 2013 ben ik mede-zaakvoerder van Funktionals, een trainingscentrum in hartje Antwerpen waar we zoveel mogelijk mensen inspireren om op een leuke manier te bewegen. Hier vind je geen saaie, eentonige fitnesstoestellen, maar trainen we op een 'functionele' manier en werken we nauw samen met een kinesist, osteopaat en voedingsdeskundige.

Functionele training is een training geschikt voor alle niveaus. Er wordt geen gebruik gemaakt van ingewikkelde toestellen of producten, maar vooral je eigen lichaam wordt onder de loep genomen.

Kracht, uithouding, stabiliteit, flexibiliteit en coördinatie worden op een speelse manier getraind met een enorme variëteit aan oefeningen, allen in functie van jouw persoonlijke doelstelling.

Daarnaast streven we samen naar een gezondere en actievere levensstijl door een intensieve coaching.

Functionele training zorgt ervoor dat we al onze lichaamsfuncties op een integrale manier gebruiken zodat we beter kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

Mijn missie

Bewegen moet je vooral graag doen. Daarom is het van zeer groot belang om klanten met plezier te laten bewegen. Iets wat je graag doet, doe je namelijk vaker! De fun-factor staat altijd centraal. Op deze manier wil ik mensen motiveren om lichaamsbeweging te integreren in hun dagelijks leven.

Bewegen moet gebeuren op een verantwoorde manier. Door de stabiliteit in de gewrichten, het evenwicht in de spieren onderling en de lichaamshouding te verbeteren door functionele bewegingsvormen, creëren we de juiste basis om veilig en zelfstandig te bewegen.